Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı

Saros Körfezi Master Plan Toplantısı Edirne Valiliği Toplantı Salonu’nda Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında yapıldı. Toplantıda konulan Sezer, “Amacımız Saros Körfezi’nin marka değerini arttıracak model ortaya koymak” dedi.

EDİRNE 20.04.2024 10:25:00 0
Saros Körfezi Master Plan Toplantısı yapıldı

Toplantıya Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve diğer paydaş kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Edirne Belediye Başkanı Yunus Sezer, “Saros körfezindeki yetki karmaşasını sona erdirecek bir yönetim planı oluşturmak istiyoruz. Burada Kaymakamlıklar ve Belediyelerin ortak çalışması gerekiyor. Sahillerin tamamında Kaymakamlıklar ve Belediyeler ortak bir sistem kursunlar. Buradaki amacımız para kazanmak değil tamamen düzgün bir işletme modeli ortaya koymaktır” dedi. 

 

“MARKA VE KALİTE DEĞERİNİ YUKARIYA ÇIKARTMAK İSTİYORUZ”

 

Saros Körfezi’nin marka ve kalite değerini yukarıya doğru çıkartmak istediklerini dile getiren Sezer, “Bu alanda alt yapı sorunu olmayan yetki karmaşasından kurtulmuş, güvenliği, elektrikten suyuna kadar, sosyal alanlarına kadar tamamen planlanmış bir yapıyı kurmak ve sezona hazırlamak için çalışıyoruz” diye konuştu. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ