‘Plastik Aşklar’ Çerkezköylü tiyatroseverler ile buluştu

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü oyuncu Oya Başar’ın ve Ebru Kural’ın oynadığı ‘Plastik Aşklar’ isimli oyun, tiyatroseverler ile buluştu.

KÜLTÜR SANAT 29.01.2024 14:02:00 0
‘Plastik Aşklar’ Çerkezköylü tiyatroseverler ile buluştu

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde Cumartesi günü saat 19.00’da sahnelenen oyunu Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Memiş ve vatandaşlar izledi. 

 

 

 

 

VİDEO GÖRÜNTÜLERİYLE KONUK OLDULAR 

 

Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Orçun Ucal’ın yönettiği, ünlü oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural’ın oynadığı oyunda, Alev ile Sezen’in hayatla yüzleşmeleri ve gelgitleri anlatıldı. İki kadının bir erkekle yaşadıkları trajikomik ilişkinin anlatıldığı oyunda birçok sosyal mesaj verildi. Alev'in eski eşi, Sezen'in sevgilisi ‘Tolga’ karakterini canlandıran sanatçı Okan Bayülgen ile haber bülteni sunumu yapan sanatçı Emre Karayel de tiyatro oyununa video görüntüleriyle konuk oldu.

 

 

 

 

TAM NOT ALDI 

 

Alev ve Sezen’in, bölüşemediği ve ulaşamadığı Tolga’nın düşen İzmir uçağında öldüğünü düşünmeleri sonrası yaşanan olaylar ile aldatan, aldatılan ve boşanmış kadınların psikolojilerinin anlatıldığı oyunda, trajikomik olaylar sıralandı. Tolga’nın uçağa binmediği, otobüsle gittiği İzmir’de otel lobisinde Müge isimli bir kadınla tanışıp evlenme kararı aldığını açıkladığı videosunu izleyen Alev ve Sezen’in trajikomik diyalogları, seyirciden tam not aldı. Tek perdelik olarak sahnelenen oyununun sonunda ünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda oyunculara çiçek takdim eden Cengiz Memiş, “Oya Başar ve Ebru Kural hanımların sahne performansı gerçekten olağanüstüydü. Kendilerini büyük bir hayranlıkla izledik. İyi ki bugün buradalar. Kendilerine Çerkezköy halkı adına çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Belediyemizin kültür ve sanat etkinlikleri artarak devam edecektir. İnşallah yeni kültür ve sanat etkinliklerinde halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Buse AKIN