Personele yönelik eğitim düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi’nde Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ‘Şiddete Sıfır Tolerans İlkesi’ ile personele yönelik eğitim düzenlendi.

KIRKLARELİ 18.04.2024 13:50:00 0
Personele yönelik eğitim düzenlendi

Açılış konuşmasını Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sibel Tokatlıoğlu’nun yaptığı eğitime Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Aközcan Pehlivanoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Türkeş, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Figen Dığınile akademik ve idari personel katıldı.

 

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM EDİLDİ 

 

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Vekili Psikolog Özge Kıran tarafından verilen eğitimde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" ve "Erken Yaşta Evliliklerle Mücadele” konu başlıklı eğitimler verilirken, KADES uygulamasının da tanıtımı yapıldı.Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Aközcan Pehlivanoğlu’nun Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Vekili Psikolog Özge Kıran’a teşekkür belgesini takdim etmesinin ardından eğitim sona erdi.

 

Haber / İrem BANÇO