‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ Çerkezköy’de izleyiciyle buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ isimli 2 perdelik tiyatro oyunu önceki akşam Çerkezköylü tiyatroseverlerle buluştu.

TEKİRDAĞ 10.05.2024 14:38:00 0
‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ Çerkezköy’de izleyiciyle buluştu

Saat 19.30’da Konferans Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununu Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi. 

 

İLGİYLE İZLENDİ

 

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğluile Volkan Aktan’ın oynadığı "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı oyun, Çerkezköylü tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi. Evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılan Cansu ve Serdar çiftinin, sabah uyandıklarında kanepede uzanmakta olan cesedi görmelerinin ardından yaşanan olayların anlatıldığı oyun, ne yapacağını bilemeyen çift "Hangimiz katil?" sorusuna yanıt ararken kendi evliliklerini gözden geçirdikleri sırada karşılarına çıkacak bambaşka sürprizlerle dolu bir hayat hikayesini konu aldı.

 

İZLEYİCİYİ KAHKAHAYA BOĞDU

 

Yaklaşık 2 saat 45 dakika süren oyun, izleyicileri kahkahaya boğarken, oyunun sonunda sanatçılar, ayakta alkışlandı. Beğeniyle izlenen oyunun ardından Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, sanatçılara çiçek takdim etti. 

 

“MEMNUNİYET VERİCİ”

 

Çerkezköy’e ilk kez geldiklerini ifade eden ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, organize sanayi bölgesinin içerisinde böyle bir salonun yer almasının da memnuniyet verici olduğunu ifade etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU