Okul inşaatları devam ediyor

Kapaklı’da devlet yatırımı olarak hayata geçirilen Karaağaç İlkokulu, Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan Bahçelievler İlkokulu, Atatürk Mahallesi’ndeki Anaokulu ile Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu inşaatı devam ediyor.

GÜNDEM 16.04.2024 15:55:00 0
Okul inşaatları devam ediyor

Kapaklı’da devlet yatırımı olarak hayata geçirilen Karaağaç İlkokulu, Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan 24 derslikli Bahçelievler İlkokulu, Atatürk Mahallesi’ndeki 4 derslik Anaokulu ile 24 derslik Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu inşaatı devam ediyor. 

 

Kapaklı’da okulların depreme dayanıklı olup olmadığının tespiti ile ilgili çalışmalar kapsamında Karaağaç İlkokulu, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılmıştı. Kapaklı'nın Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan ve depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılmasına karar verilen Karaağaç İlkokulu’nun yerine yapılan yeni okul binasının inşaatı devam ediyor. 

 

 

 

 

YAPIMI DEVAM EDİYOR

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ihalenin ardından yapımına başlanan 24 derslikli Karaağaç İlkokulu inşaatı sürüyor.

 

İNŞAATI İLERLİYOR

 

Devlet yatırımı olarak Bahçelievler Mahallesi’nde yapımına başlanan 24 derslikli Bahçelievler İlkokulu’nun da inşaatı hızla ilerliyor. İhalesi tamamlanarak yapımına başlanan Atatürk Mahallesi’ndeki 4 derslik Anaokulu inşaatı da hızla devam ediyor. 

 

 

 

 

ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU İNŞAATI DEVAM EDİYOR

 

İnan Makine tarafından yaptırılan, sanayi kimliğiyle olduğu kadar hayırsever kimliğiyle de bilinen ve 2021 yılı Ekim ayında hayatını kaybeden İnan Makina’nın kurucusu Mehmet Tusçuoğlu ve eşinin adını taşıyan, temeli 2022 yılı Ekim ayında atılan 24 derslik Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu inşaatı da hızla devam ediyor. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU