Öğe: Çerkezköy’ü daha mutlu bir kent yapacağız

Fatih Mahalle sakinleri ile iftar programında bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Çerkezköy’ü daha mutlu bir kent yapacağız" dedi.

TEKİRDAĞ 28.03.2024 12:10:00 0
Öğe: Çerkezköy’ü daha mutlu bir kent yapacağız

Fatih Mahallesi Çiler Sokak’ta düzenlenen iftar programına Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel de katıldı. Cüneyt Yüksel ve Abdullah Öğe, ezan okunmadan önce masaları dolaşarak, vatandaşlarla sohbet etti. 

 

“’BİZİ MAHCUP ETMEDİLER’ DİYECEKSİNİZ” 

 

Ezanın okunmasının ardından vatandaşlar birlik ve beraberlik içerisindeiftar etti. Programda konuşan Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, “Ramazan ile birlikte milletimizin birlik ve beraberliğinin had safhaya taşınması için Abdullah başkanımız sağ olsun gönül sofraları kurmuş. Bu gönül sofralarına gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyorum. 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kaldı. İnşallah bu seçim sonuçları bize ve bizden sonra gelecek nesillere hayırlar getirir. Rabbim birlik ve beraberliğimize zeval vermesin. Şanlı al yıldızlı bayrağımızı göklerden indirmesin. Okunan bu güzel ezanları topraklarımızda susturmasın” ifadelerini kullandı. “Tekirdağ’ın 11 ilçesi için de çok güzelyatırımlarla geliyoruz” diyen Cüneyt Yüksel,“’İyi ki bu genç kardeşlerimize oy vermişiz, verdiğimiz oydan dolayı bizleri mahcup etmediler’diyeceksiniz. Çerkezköy’ün suyundan alt yapısına, sokaklarından caddelerine kadar her tarafına hizmet getireceğiz.Dualarınızı ve desteklerinizi esirgemeyin” dedi. 

 

“ÇERKEZKÖY’Ü GERÇEK BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURMANIN ZAMANI”

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe de “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Nice Ramazanlarda bu sofralarda olmayı nasip etsin. İftar sofralarında olmaktan son derece mutluyuz. Şehrimizi, ilçemizi ve siz mahalle sakinlerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. Çerkezköy’ü gerçek belediyecilik ile buluşturmanın zamanı gelmiştir. Çerkezköylü hemşerilerimizin bu hizmetlere ve yapılacak projelerde sonuna kadar hakkı vardır. Şimdiye kadar Çerkezköy’ün maalesef at yapı sorunları ve birçok sorunu bizleri mağdur etmiştir.Çerkezköylüleri gerçek belediyecilik ile bu mağduriyetlerden kurtaracağız” ifadelerini kullandı. 

 

“SİZLERDEN GÜÇLÜ BİR DESTEK İSTİYORUZ” 

 

Hazırladıkları projelerle Çerkezköy’ü daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini ifade eden Öğe, “Az vaktimiz kaldı. 31 Mart’ta sizlerin destekleriyle, dualarıyla, komşularımızın destekleriyle bu kadrolarımızla Çerkezköy’ü daha mutlu bir kent yapacağız. Sizlerden destek istiyoruz. Sizlerden bizlere güvenmenizi ve inanmanızı istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için birçok projemizi hayata geçireceğiz. Artık Çerkezköy sizlerle birlikte daha mutlu bir kent olacak. Sorunları bitmiş, sosyal alanları sosyal projeleri ile yarışan bir Çerkezköy olacaktır. Sizlerden 31 Mart’ta sandığa giderek, Cumhur İttifakı kadrolarına güçlü bir destek vermenizi istiyorum” dedi. İftar programına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, AK Parti ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Buse AKIN