Mahalle iftarları Fevzipaşa’da devam etti

Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 yılından beri Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları, bu yıl yeniden düzenleniyor.

TEKİRDAĞ 18.03.2024 16:55:00 0
Mahalle iftarları Fevzipaşa’da devam etti

Kızılpınar Mahallesi ile başlayan mahalle iftarları, dün  akşam Fevzipaşa Mahallesi Sonbahar Sokak’ta devam etti. 

 

Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının ilki 14 Mart Perşembe akşamı Kızılpınar Mahallesi’nde kurulurken, ikincisi ise önceki gün Fevzipaşa Mahallesi’nde kuruldu. İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

 

YARIN SOFRALAR YILDIRIM BEYAZIT’TA KURULACAK 

 

İftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının 3’üncüsü 19 Mart Salı günü Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Tarım Sokak’ta gerçekleştireceğiz. Adanır Lastik, Özgün Bilgisayar ve Boğaziçi firmalarının katkılarıyla kuracağımız iftar soframıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BİRLİKTE YEMEK DAĞITTILAR 

 

Öte yandan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer’in de iftar programına katılması ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile beraber yemek dağıtımı yapması, aralarında soğukluk olduğu bilinen ikiliyi yan yana gören partilileri heyecanlandırdı. 

 

Haber / Buse AKIN