Kırklareli Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı

Kırklareli Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını yaptı.

KIRKLARELİ 15.04.2024 14:33:00 0
Kırklareli Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı

Kırklareli Belediye Meclisi, 2024-2029 hizmet döneminin ilk toplantısını, Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut başkanlığında yaptı.

 

“KIRKLARELİ’NE VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN” 

 

Kırklareli’ni yeni Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart'taki seçimlerin Kırklareli'ne ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

“KİMSEDEN ŞÜPHEM YOK” 

 

“Seçimler ve rekabet ortamı geride kaldı” diyen Derya Bulut, “Tüm meclis üyelerinin, parti gözetmeksizin el birliği ile Kırklareli halkına en iyi hizmeti sunacağına inanıyorum. Tüm Meclis Üyelerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Halkımızın teveccühü ve sandık iradesiyle bu çatı altında hep birlikte 5 yıl boyunca elimizden gelen tüm iyi niyetle rekabet unsurlarını geride bırakarak, ilimiz için tüm çabamızı ortaya koyacağız. Bu doğrultuda kimseden şüphem yok” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“BU İL HEPİMİZİN”

 

Her daim fikirlere ve eleştirilere açık olarak elinden geldiğince Kırklareli halkına hizmet noktasında en iyisini yapmaya gayret edeceğini vurgulayan Bulut, “Bu il hepimizin. Halkımız bizlerden belediyecilik hizmetleri adı altında ne bekliyorsa kanuna, mevzuata uygun bir şekilde, adalete ve vicdana uyumlu bir şekilde süreci yöneteceğiz" diye konuştu.

 

SEÇİMLER YAPILDI 

 

Toplantıda, kapalı oylama ile yapılan seçimde Meclis 1. Başkan Vekilliğine Adem Sevim, 2. Başkan Vekilliğine Gürcan Saatçı, Meclis Katip Üyeliğine Ayfer Sevil ile Sertaç İpek, Encümen Üyeliğine Gürcan Saatçı, Günalp Ferit Kaya ve Yüksel Taşkın seçildi. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda komisyon üyelerinin de seçimi yapıldı. Kırklareli Belediye Meclisi'nde CHP'nin 16, AK Parti'nin 5, MHP'nin 4 üyesi bulunuyor.

 

Haber / İrem BANÇO