Kaymakamlık, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verdi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümündeşehit aileleri ve gaziler onuruna Kapaklı Kaymakamlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

TEKİRDAĞ 19.03.2024 12:28:00 0
Kaymakamlık, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verdi

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda önceki gün düzenlenen iftar programına Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, STK temsilcileri, muhtarlar, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı. 

 

“SİZLER BİZİM BAŞ TACIMIZSINIZ”

 

Davetlilerin oruçlarını açmasının ardından yemek duası edildi. Daha sonra konuşan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, “Hepinizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah. Bugün iftar davetimize icabet ettiğiniz için her birinize çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü. Bizler bugün sizlerle bir araya gelmek, orucumuzu bu anlamlı günde birlikte açmak istedik. Bu vatan için, bu bayrak için, bu ülke için gencecik fidanlarını toprağa veren annelerimizle, babalarımızla birlikte olmak istedik. Sizler bizim baş tacımızsınız. Ülkemizin bir ve beraber olduğunu, devletimizin şehit ailelerimize her zaman sahip çıkacağını bilmenizi istiyorum. Sizlerle her fırsatta bir araya gelmeyi, halinizi hatırınızı sorup sohbet etmeyi çok önemsiyoruz. Kapımız size her zaman açık. Ben tekrardan katılımınız için teşekkür ediyor, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN