Kaymakam Duman’dan Başkan Topak’a hayırlı olsun ziyareti

Ergene Kaymakamı Kadir Duman önceki gün çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TEKİRDAĞ 18.04.2024 13:31:00 0
Kaymakam Duman’dan Başkan Topak’a hayırlı olsun ziyareti

Okul inşaatlarında incelemelerde bulunan, Ulaş Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

 

Kıray Makina Fabrikasını ziyaret ederek, işletme sahibi Samet Kıray'dan üretim aşamaları ve oluşturulan istihdam hakkında bilgi alan Kaymakam Kadir Duman, sonrasında da Ulaş 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Güçlendirme çalışmaları devam eden Ulaş 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki güçlendirme çalışmalarında son durumu yerinde inceleyen Kaymakam Duman, ihale edilerek yapımına başlanan 16 derslikli Velimeşe Atatürk İlkokulu’nda da incelemelerde bulundu. 

 

ESNAFI DA ZİYARET ETTİ

 

İş planı hakkında bilgi alarak hızlıca temelinin atılarak 2025 yılına kadar yetiştirilmesi talimatını veren Duman, Ulaş Mahallesi’nde esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. “Bizim esnafımız; alışverişte, ölçüde, tartıda doğru ol şiarıyla hanesine helal rızık götüren gönül insanıdır” diyen Duman, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Kaymakam Kadir Duman, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakından Ergene Belediye Başkanı seçilen Müge Yıldız Topak’ada hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. 

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ