Jandarmadan kaçakçılara geçit yok

Edirne’de bir otobüste yapılan aramada piyasa değeri 1 milyon 250 bin TL olan5 bin 366 adet takı,1adet kondektör,3 adet asansör kartı ve 1 adet elektronik devre ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

EDİRNE 4.05.2024 14:37:00 0
Jandarmadan kaçakçılara geçit yok

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

5 BİN 366 ADET TAKI ELE GEÇİRİLDİ 

 

Bu kapsamda; Edirne Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sorumluluk bölgesinde yaptığı denetimlerde ülkemize giriş yapan 1 otobüs şüphe üzerine durduruldu. Otobüste yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 250 bin TL olan5 bin 366 adet takı, 1 adet kondektör,3 adet asansör kartı ve 1 adet elektronik devre ele geçirilerek el konuldu. Olay ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı. Kaçakçılık ile mücadeleye yönelik faaliyetlere, halkın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edileceği vurgulandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ