İş birliği protokolü imzalandı

Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi arasında Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda iş birliği protokolü imzalandı.

EĞİTİM 23.04.2024 16:24:00 0
İş birliği protokolü imzalandı

Protokolün imzaları Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. GerhardJaeger tarafından atıldı. 

 

“VERİMLİ BİR GÖRÜŞME OLDU”

 

Bu iş birliğinin hem ülkeler, hem şehirler hem de üniversiteler için hayırlı olmasını temenni eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “İki üniversite arasında gerçekleştirilen bu iş birliğinden büyük bir mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Bu ziyaretle birlikte genişleyen bir iş birliği ortamı oluştu. Yeni fikirler ve projeler ortaya çıktı. Bu anlamda oldukça verimli bir görüşme olduğunu düşünüyorum. Sadece üniversitemiz için değil aynı zamanda şehrimizin diğer paydaşları ile yapılan görüşmeler de oldukça olumlu geçti. İki üniversite arasında yapılan görüşmeler neticesinde ortak noktada buluştuğumuz konular daha da olgunlaştırılacak ve sonrasında online olarak yapılacak görüşmelerle somutlaştırılacaktır” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. GerhardJaeger de Edirne’de, Trakya Üniversitesinde dolu dolu 3 gün geçirdiklerini ifade ederek “Gerçekleştirdiğimiz görüşmeler bize hangi alanlarda iş birliği yapabileceğimizin yoluna açtı. Kafamızda fikirler somut hale dönüştü. O yüzden burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Sizleri de Lörrach Baden-WuerttembergCooperativeState Üniversitesinde görmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Ayrıca misafirperverliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Abdullah GÜMÜŞ