Genç okçular yeteneklerini sergiledi

Edirne'de Okul Sporları Okçuluk Müsabakaları, 25 Kasım Stadı'nda düzenlendi. Bu tür etkinliklerin spora ve sporculara destek amacıyla gerçekleştirildiği ve gençler arasında sportif faaliyetlere olan ilgiyi artırdığı belirtildi.

SPOR 17.04.2024 14:44:00 0
Genç okçular yeteneklerini sergiledi

Okul Sporları kapsamındaki Okçuluk Müsabakaları, büyük bir heyecana ev sahipliği yaptı. Genç okçuların yeteneklerini sergilediği ve kıyasıya rekabetin yaşandığı etkinlikte, okçular performanslarıyla göz doldurdu.  

 

 

“DAHA BÜYÜK BAŞARILARA TEŞVİK EDİYOR”

 

Öğrencilerin gösterdikleri performans ve spor heyecanı, izleyenleri de gururlandırdı. Bu tür etkinliklerin spora ve sporculara destek amacıyla gerçekleştirildiğini ve gençler arasında sportif faaliyetlere olan ilgiyi artırdığını kaydeden yetkililer, “Aynı zamanda sporcuları gelecekte daha büyük başarılara teşvik ediyor. Bir sonraki müsabakanın heyecanını şimdiden yaşadık” dedi. Ata sporumuz olan okçuluğun yeni nesillere sevdirilmesi ve öğretilmesinin önem taşıdığını da belirten yetkililer, “Okçuluk; adaptasyon ve motivasyonu güçlendirerek, dikkat ve konsantrasyon gelişimine katkı sağlıyor. Bağışıklık sistemini de kuvvetlendiren okçuluk; doğru nefes almaya, el ve ayakların doğru kullanılmasına yardımcı oluyor. Tüm sporseverleri bir başka etkinlikte buluşmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

“BİR BAŞKA MÜSABAKADA GÖRÜŞMEK ÜZERE”

 

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da “Okul Sporları Okçuluk Müsabakaları bugün 25 Kasım Stadı'nda gerçekleşti. Okçularımızın gösterdiği performans ve katılım bizleri gururlandırdı. Bir başka müsabakada görüşmek üzere” denildi. 

 

Haber / Buse AKIN