Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Şenliği’nde bir araya geldiler

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Şenliği’ne katıldı.

EDİRNE 25.04.2024 10:06:00 0
Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Şenliği’nde bir araya geldiler

Edirne Lisesinin 167. kuruluş yıldönümü her yıl olduğu gibi bir dizi etkinlikle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ile başlayan etkinler konserler, halk oyunu gösterileri, mezunlara plâket verilmesi, geleneksel pilav ve irmik helvası ikramı ile devam etti. Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği Başkanı Atıl Erman tarafından Rektör Tabakoğlu’na da mezuniyetinin 40. yılını doldurması sebebiyle plaket takdim edildi.

 

ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

 

Edirne Lisesi’nin öğrenim hayatında ve sonrasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Liseli olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Edirne Lisesi’nin, bugün de başarılarıyla övünç kaynağı olduğunu dile getiren Rektör Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi ile Edirne Lisesi arasında güçlü bağlar bulunduğunu ve bunun her daim devam edeceğini kaydetti. 

 

Haber / Buse AKIN