Emekli personele veda ve vefa

Kırklareli'nde emekliliğe ayrılan hocalar için veda töreni düzenlendi.

KIRKLARELİ 25.04.2024 11:42:00 0
Emekli personele veda ve vefa

Kırklareli İl Müftülüğü bünyesinde uzun yıllar hizmet eden, son olarak Bahriye Sultan Camii'nde İmam Hatip olarak görev yapan Halil Aydın Gündüz, yine aynı camide Müezzin Kayyım olarak görev yaparken emekliye ayrılan Veysel Mutlu, Eski Sanayi Camii'nde görev yaparken emekliye ayrılan Emin Bıyıklı’ya İl Müftüsü Yusuf Eviştarafından plaket verildi.

 

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, “’Din görevlisinin emeklisi olmaz ancak rahmetlisi olur’ şiarı bu hocalarımız için de geçerli bir kural.Uzun yıllar onurla din görevlisi vazifesini yürüterek, güzel hizmetlere öncülük etmiş hocalarımıza bu zamana kadar yaptıkları hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında huzur, mutluluk ve esenlikler dileğinde bulunuyorum” dedi. 

 

PLAKET TAKDİMİ İLE SONA ERDİ

 

Plaket takdimi sırasında söz alan Halil Aydın Gündüz, Veysel Mutlu ve Emin Bıyıklı da söz alarak, duygu ve düşüncelerini paylaştı. İl Müftüsü Yusuf Evişbaşta olmak üzere emeği geçenlere ve tüm hocalara teşekkür ederek, helallik istediler. Program plaket takdimi ile tamamlandı.

 

Haber / Mehmet Burak TEKEŞ