Edirne’de aranması olan 2 şahıs yakalandı

Edirne’nin Keşan ve Meriç ilçelerinde asayiş timleri ve JASAT dedektifleri tarafından yapılan araştırma ve takip sonucu hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı.

EDİRNE 24.04.2024 10:01:00 0
Edirne’de aranması olan 2 şahıs yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin tespit edilmesi, suç ve suçlu bağlantılarının ortaya çıkartılarak, faillerinin adalete teslim edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

 

KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPILDI 

 

Bu kapsamda; asayiş timleri ve JASAT dedektifleri tarafından Keşan’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; hakkında yasadışı kenevir ekimi suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ve arama kaydı bulunan 1 şahıs yakalandı. Asayiş timleri ve JASAT dedektifleri tarafından Edirne’nin Meriç ilçesinde de aranan şahısların yakalanmasına yönelik araştırma ve takip yapıldı. Bu kapsamda hakkında gece vakti iş yerinden yağma, basit yaralama ve kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve kullanmak suçlarından 3 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası ile arama kaydı bulunan 1 şahıs yakalanarak, adalete teslim edildi. 

 

“ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRECEK” 

 

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edilecektir” denildi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ