Dondurma Şenliğinde gönüllerince eğlendiler

Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Anaokulundaki minikler, okulun bahçesinde düzenlenen Dondurma Şenliği’nde bir araya geldi. Güzel havanın tadını çıkaran minikler, çalan müzikler eşliğinde de dans ederek, doyasıya eğlendi.

TEKİRDAĞ 22.04.2024 16:52:00 0
Dondurma Şenliğinde gönüllerince eğlendiler

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulunda dün saat 14.30’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen dondurma şenliğine; Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, eşi Müjgan Karagöz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

HEM EĞLENDİLER HEM SOSYALLEŞTİLER 

 

Dondurma şenliğine 4, 5 ve 6 yaş grubundan 6 sınıf katıldı. Pera Villa Pastaneleri’nin sponsor olduğu şenlikte Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk’ün oğlu Barış Aktürk, miniklere tek tek dondurma ikram ederek, mutluluklarına ortak oldu. Okul bahçesinde oluşturulan stanttan sırayla dondurmalarını alan miniklerhem dondurmalarını yediler hem de güzel havanın tadını çıkardılar.

 

LAHMACUN ŞENLİĞİ DE OLACAK 

 

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Nurdan Alper,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledikleri şenlikte çocukların çok eğlendiğini belirterek, “Bugün Dondurma Şenliği etkinliğinde çocuklarımızın hem eğlenmesini hem de sosyalleşmesini istedik. Öyle de oldu. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak çok güzel. Dondurma Şenliğimizin ardından 24 Nisan’da Lahmacun Şenliğimiz olacak. Bu şenlikte yüz boyama etkinliği de yer alacak. 25 Nisan’da bilimsel deneyler yapacağız, öğrencilerimize patlamış mısır ikram edeceğiz. 26 Nisan’da ise miniklerimizi Ebru Sanatı ile tanıştıracağız. Bahçemizde düzenleyeceğimiz Ebru Sanatı etkinliğinde bir araya geleceğiz” dedi. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Serkan Karagöz de “Bugün bu etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Dondurma Şenliğimize sponsor olan PeraVilla Pastaneleri’ne de sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Etkinlikte Okul Müdürü Nurdan Alper, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve şenliğe sponsor olan Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk’ün oğlu Barış Aktürk’e Teşekkür Belgesi takdim etti. 

 

Haber / Buse AKIN