CHP’li başkanlar, mal varlıklarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mal varlıklarını açıkladı.

TEKİRDAĞ 26.04.2024 14:23:00 0
CHP’li başkanlar, mal varlıklarını açıkladı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Candan Yüceer ve ikinci kez Çorlu Belediye Başkanı seçilen Ahmet Sarıkurt, mal varlığını belediyedeki panolara asarken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilen Volkan Nallar ise mal varlığının yer aldığı pankartı belediye binasına astı. 

 

YÜCEER’İN 130 MİLYON 423 BİN TL DEĞERİNDE MAL VARLIĞI VAR

 

Belediyedeki panolara asarak açıkladığı mal varlığına göre, Ankara Ayrancı’da2018 yılında alınmış mali değeri 15 milyon TL olan mesken, Çorlu’da 2015 yılında alınmışmali değeri 20 milyon TL olan mesken, Muğla Milas’ta 2022 yılında alınmış20 milyon TL değerinde mesken,Çerkezköy’de 2022’de alınmış mali değeri 6 milyon TL olan mesken, arsa payı karşılığı müteahhit firmadan alınmış, henüz teslim yapılmamış inşaatı devam eden Çerkezköy Tepe mevkii Askar Villaları burada 3 tam villa ve 1/3 hisse, 67 milyon TL değerinde mesken, banka hesaplarında 1 milyon TL ve 13 bin doları olduğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 1 milyon TL değerinde de altını olduğunu açıkladı.

 

BAŞKAN SARIKURT MAL VARLIĞINI AÇIKLADI   

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurtda, belediye girişinde bulunan panolara astığı mal beyanı belgesiyle mal varlığını kamuoyuyla paylaştı. Başkan Sarıkurt, dün olduğu gibi bundan böyle de Çorlu Belediyesi’ni şeffaf yönetim anlayışıyla yönetmeye devam edeceklerini belirterek “Öncelikle beni başkanlık görevine yeniden seçen siz kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum.Göreve geldiğimiz günden bu yana şeffaf belediyecilik ilkeleri doğrultusunda yaptığımız her türlü icraatı halkımızla paylaştık. Tüm ihaleleri kayıt altına alıyor ve satın alma işlemlerini halkımızın her kuruşunu en doğru şekilde kullanarak gerçekleştiriyoruz” dedi. 

 

“HİÇ ŞÜPHENİZ OLMANIZ”

 

Sarıkurt “Biz hemşehrilerimizin her bir kuruşunu kendi paramızı harcar gibi harcayan bir yönetim anlayışıyla hizmet ettik ve Çorlulu hemşehrilerimizin parasını yine Çorlulu hemşehrilerimiz için harcadık. Bundan yana hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca sık sık denetlenen bir belediye olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bugüne kadar yapılan tüm denetimlerden alnımız ak çıktık.Şeffaf yönetim anlayışının başkanlık makamından başlayacağı anlayışıyla güncel mal beyanımı siz kıymetli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmaktan da mutluluk duyuyorum. Bu anlayışla eşime ve bana ait mal beyanını belediyemizin girişinde bulunan panolara astık” ifadelerini kullandı. 

 

İŞTE SARIKURT VE EŞİNİN MAL VARLIĞI

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve eşi Emel Sarıkurt adına kayıtlı mal ve varlıkların beyanı ise şöyle:Muğla Bodrum’da 2007 yılında alınan 1 adet mesken, Çorlu’da 2011 yılında alınan 1 adet mesken, Ergene’de 2019 yılında alınan 4 adet mesken, 2021 yılında alınan 2 adet mesken, 1 adet Kia Sportage otomobil, 110 gram altın, 262.968 TL tutarında bireysel emeklilik sigortası primi ve Vakıfbank’a olan 148.500 TL tutarında borç.

 

BAŞKAN NALLAR DA MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallarda, belediye binasına astığı afiş ile mal varlığını açıkladı.Volkan Nallar, “Tüm mal varlığım; 2015 model Audi A3 otomobil, 2016 model BMW 520i otomobil, 2015 model Vespa 200 cc motosiklet ve 2015 model HarleyDavidsonFat Boy motosiklet. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU