Çetin: Kapaklı’yı ortak akıl ve işbirliği içerisinde yöneteceğiz

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine Cumhur İttifakının adayı olarak katılan ve ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Mustafa Çetin, yeni dönemin ilk toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

17.04.2024 14:21:00 0
Çetin: Kapaklı’yı ortak akıl ve işbirliği içerisinde yöneteceğiz

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerine Cumhur İttifakının adayı olarak katılan ve ikinci kez belediye başkanlığına seçilen Mustafa Çetin, yeni dönemin ilk toplantısında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Çetin, toplantıda yaptığı konuşmada, Kapaklı’yı ortak akıl ve işbirliği içerisinde yöneteceklerini ifade etti. 

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediyenin eğitim salonunda düzenlenen toplantıda Kapaklı’da 21 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Mahalle muhtarlarının önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yeni dönemde de Kapaklı’yı mahalle muhtarlarıyla ortak akıl ve işbirliği içerisinde yöneteceklerini dile getirdi. Muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Çetin, Kapaklı Belediyesi'nin Kalite Yolculuğu ve Bridge sistemi hakkında muhtarlara bilgi verdi. 

TELEFONUM 7 GÜN 24 SAAT AÇIK

Başkan Çetin, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşlardan gelen her talebin kayıt altına alındığını belirterek, “Sözlü olarak iletilen şikayet ve talepler muhtarlar aracılığıyla da geliyor. Telefonum 7 gün 24 saat açık. Vatandaşlarımızın size ulaştırdığı talepleri 444 80 59 numaralı çağrı merkezi hattına iletilebileceğiniz gibi ekstra olarak bana da iletebilirsiniz” dedi. 

BU SÜREDE EN FAYDALI ŞEKİLDE HİZMET ETMELİSİNİZ”

Muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Çetin, “Vatandaşlar sizleri tercih etti ve 5 yıllık bir göreve geldiniz. Bu sürede en faydalı şekilde hizmet etmelisiniz. Bizler de sizler gibi vatandaşlarımız tarafından bu göreve getirildik. Hedefimiz ve arzumuz vatandaşlarımızın bizlere verdiği görevi en iyi şekilde birlik ve içerisinde tamamlamak” diye konuştu. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU