Canan Anderson’dan keman resitali

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kapaklı’da keman resitali veren dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson Kapaklı’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde keman resitali sundu.

KÜLTÜR SANAT 15.02.2024 16:00:00 0
Canan Anderson’dan keman resitali

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson, Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Kapaklı’da 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser verdi. 

 

 

 

 

BEĞENİ TOPLADI

 

Önceki akşam saat 20.00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve çok sayıda müziksever katıldı. Katılımcılara unutulmaz müzik resitali sunan Canan Anderson, konser sonunda miniklerle birlikte de keman çaldı. 

 

 

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Canan Anderson, sunduğu müzik ziyafeti ile dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatırken, konserin sonunda sahneye çıkan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, performansından dolayı ünlü sanatçıyı tebrik etti. Sanatçıya çiçek takdim eden Çetin, “Güzel Kapaklımızda 14 Şubat’ı muhteşem bir konserle kutladık. Kemanıyla bizlere harika bir müzik ziyafeti sunan dünyaca ünlü keman virtüözü sayın Canan Anderson’a teşekkür ediyorum” derken, etkinliğe katılan Kapaklılılara da teşekkür etti.

 

Haber / İrem BANÇO