Bezgin: Halk sana hizmet et diye oy verdi

Kapaklı Belediye Meclisi’nin önceki gün yapılan Mayıs ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda Cumhuriyet Mahallesi 501 ada 4 parsele ilişkin kat artırımı talebi tartışmalara neden olmuştu.

TEKİRDAĞ 8.05.2024 13:13:00 0
Bezgin: Halk sana hizmet et diye oy verdi

501 ada 4 parselin mevcut imar planı kapsamında Ayrık Nizam 4 kat konut alanında kaldığı parselin kuzeyinde yer alan 5 nolu parselin 5 kat, doğusunda ve güneyinde yer alan 1-2-3 ve 8 parsellerin ise 6 kat olarak belirlendiği belirtilerek kat artırımı talep edilmiş ve talep oy çokluğu ile kabul edilmişti. 

 

“HİZMET ET, KENDİ CEBİNİ DOLDURMA”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Salih Bezgin,“Biz 31 Mart seçimlerinde ‘Ahlak yoksa rant vardır’ dedik. Burada rant var mı, yok mu Kapaklılıhemşehrilerimize izah etmek istedik. Mevcut belediye başkanı 501 ada 4 parsele yüzde 100 inşaat yapmak istiyor. Yani 4 kat olan yeri 6 kata çıkarmak istiyor.Sen oraya yüzde 100 inşaatı verirsen ‘milletin aklıyla alay etme’ derim. Sen burayı yüzde 100 inşaat yaparak rant sağlıyor musun, sağlamıyor musun? Kapaklı halkını saf yerine koyma. Millete ukalalık yaparak ‘belediyeciliği öğreneceksin’ diyor ya, ben de Kapaklı halkıyla alay ettiğini birebir örnek vererek göstereceğim. Kapaklı halkıyla dalga geçme. Otur belediye başkanı ol ve belediye başkanlığı yap. Bu halk sana hizmet et diye oyverdi. Hizmet et, kendi cebini doldurma” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU