Bakan Göktaş, Çerkezköy’de esnafı ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cuma günü Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TEKİRDAĞ 29.03.2024 18:19:00 0
Bakan Göktaş, Çerkezköy’de esnafı ziyaret etti

Partisinin Çerkezköy İlçe Binası önünde AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber ve partililer tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Atatürk Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. 

 

ADAYLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

Tekirdağ’a güzel hizmetler gelmesini, Tekirdağ’ın ve Tekirdağlıların büyümesini, Tekirdağ’ın güçlenmesini istediklerini belirten Bakan Göktaş, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’ye destek istedi. 

 

“BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ”

 

Cumhuriyet Meydanında bulunan Cumhur İttifakının seçim standını da ziyaret ederek burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Göktaş, “Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimler gerçekten çok önemli. Bizler de istiyoruz ki Tekirdağ’ımıza hizmet siyaseti gelsin. 22 yıldır diğer illerimizde eser ve hizmet siyasetini hem Tekirdağlı hemşerilerimize hem de Çerkezköy, Çorlu ve diğer ilçelerimizde de kazandırmak istiyoruz” dedi. 

 

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

 

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’nin tecrübeli bir isim olduğunu ifade eden Göktaş, “Her zaman vatandaşımızın yanındadır. Sıkıntıları ve çözüm önerilerini de çok iyi biliyor. Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cüneyt Yüksel ise Süleymanpaşa’yı şahlandıran bir belediye başkanımızdır. Her zaman yanlarındayız” diye konuştu. 

 

Haber / İrem BANÇO