Atasever: 31 Mart’ta seçmenimiz şaşırtacak

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever, “31 Mart'ta vatandaşımız da bizi yanıltmayacak ve kendilerini garanti görenlere cevabı sandıkta vererek, İYİ belediyecilik anlayışını göreve getirecek" dedi.

TEKİRDAĞ 18.03.2024 16:27:00 0
Atasever: 31 Mart’ta seçmenimiz şaşırtacak

İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girmesinin seçmene nefes aldırdığını söyleyen İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.İlker Atasever,Bunu hem sözlü ifade ediyorlar, hem de gözlerinden anlamak mümkün. İYİ Parti'yi, dolayısıyla bizleri 'Kurtuluş' olarak gören vatandaşımıza söylüyoruz, asla verdikleri oydan pişman olmayacaklar” dedi. 

 

“İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE YÖNETECEĞİZ”

 

Belediyeleriiş birliği içerisinde yöneteceklerini, öncelikli sorunlarını ivedilikle çözeceklerini söyleyen Atasever, “Her ay, Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, ilçe belediyelerimiz ile birlikte aylık gelir,gider ve yapılan işleri kamuoyuyla şeffaf şekilde paylaşacağız. Bize şehr-i emin,yani en emin kişi olarak oy verenleri asla yanıltmayacağız. Biliyoruz ki, 31 Mart'ta vatandaşımızda bizi yanıltmayacak ve kendilerini garanti görenlere cevabı sandıkta vererek,İYİ belediyecilik anlayışını 5 yıl göreve getirecek” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse AKIN