KTSO Başkanı Ilık'tan Biyoteknik A.Ş.'ye ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Biyoteknik A.Ş.'yi ziyaret ederek, Fabrika Müdürü Özgür

GÜNDEM 1.12.2021 18:24:00 0
KTSO Başkanı Ilık

Fabrika Müdürü Özgür İsmail Baş, fabrika hakkında yaptığı bilgilendirmede, “Biyoteknik A.Ş.; Veteriner İlaçları, Yem İlavesi ve Pet İlaçları Sektöründe üretim faaliyetlerini 1977’den beri sürdüren köklü bir firmadır. 2021 yılı itibariyle 66. yılını kutlamaktadır. Bugün, Biyoteknik Anonim Şirketi 14 adet Veteriner Tıbbi Ürün Ruhsatına sahiptir. Ayrıca 30’u pet hayvanlarına yönelik olmak üzere 45 çeşit tıbbi olmayan veteriner ürün, 36’sı pet hayvanlarına yönelik olmak üzere 57 çeşit yem ilavesi ve 3 adet Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı biyosidal ürün üretilmektedir. Merkezi İstanbul’da bulunan Biyoteknik A.Ş. satış organizasyonu ile Türkiye geneline hizmet vermektedir” dedi.

 

VİZYONU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Biyoteknik A.Ş.’nin vizyonu hakkında da bilgi veren Baş, “Veteriner Sağlık Ürünleri Sektörü’nde beklenti ve ihtiyaçları dikkate alarak, yasal gereksinimlere uygun, en üst kalitede ürünler üretmek, ürünlerimizle daha fazla tüketiciye ulaşmak, ihtiyaçları tam olarak karşılamak için yeni ürünler geliştirmek. Üst Yönetim ve tüm çalışmalarımızla, sürekli müşteri odaklı bir yönetim anlayışı belirlemek, kendimizi sürekli geliştirmek, (Güncel İyi Uygulamalar) kurallarını aksatmadan uygulamak. Yurtiçinde ve yurtdışında kalitemizle markamızı güçlendirerek dinamik, yenilikçi, ülkemizin ihracatına katkıda bulunan bir işletme olmaktır” şeklinde konuştu.

 

“HER PLATFORMDA KIRKLARELİ’Nİ ANLATIYORUZ”

 

Kırklareli’nin ekonomisini canlandırarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli’yi anlattıklarını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık da, “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Biyoteknik A.Ş.’yi ziyarette bulunduk. Faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Fabrika Müdürü Özgür İsmail Baş’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN