Kaymakam Duru'dan şehit ailelerine ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Şehit J. Er İlhan Doyran, Şehit J. Uzm. Çvş. Dinçer Ersoy ve Şehit Ulş Er Ilgar Özkan'ın ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Duru, şehitliğin en yüce makamlardan biri

GÜNDEM 26.11.2021 14:40:00 0
Kaymakam Duru

 

Şehit ailelerini her fırsatta ziyaret ettiklerini söyleyen Duru, “23 yıllık mesleki hayatımızın bugüne kadarki sürecinde devletimizin  ve milletimizin istiklali ve istikbali için toprağa düşmüş şehitlerimizin kutsal emanetleri şehit yakınlarımızı sık sık ziyaret ederek mübarek ellerini öperiz. Bu güzel ve anlamlı geleneğimizi Çerkezköyümüzde de aralıksız devam ettirerek bütün şehit yakınlarımızı sırasıyla ziyaret ediyorum” dedi.

 

 

“ACILARINI HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyaretlerde şehitlerimizin anneleri ve babaları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını ellerinden geldiğince hafifletmeye çalıştıklarını söyleyen Kaymakam Duru, “Ayrıca yürekten ve gönülden gelen sevgi ile şehitlerimizin annelerine, babalarına bizleri manevi evlatları, geride bıraktıkları eşleri ve yavrularına da yine bizleri kardeşleri ve abileri olarak görmelerini ifade ediyoruz.Bugünkü ziyaretimize mahiyetimizde Kaymakam adaylığı stajını yapan İsa Bertan kardeşim de eşlik etti. İsa kardeşime şehitlerimizin kutsal emanetleri olan şehit yakınlarımızı ziyaret usullerimizi bu vesileyle en ince ayrıntısına kadar anlatarak O’nun tecrübe kazanmasını sağladık” diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN