Başkan Demir'den sağduyu çağrısı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, dolardaki artış ve ekonomideki gidişat nedeniyle belli grupların sokaklara inmesini değerlendirdi. Demir, "Çıkacak kargaşa mevcut yönetim dışında kimseye bi

GÜNDEM 25.11.2021 15:07:00 0
Başkan Demir

Geçmişte çevreci iyi niyetli bir grubun başlattığı Gezi Parkı eyleminin provokasyona döndüğünü ve ülke sathına yayılmak istenmesinin ardından yaşananları hatırlatan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “Sokaklara çıkmak hak arama mücadelesinin verileceği yer değildir. Hak aramanın yeri hukuki zemindir, sandıktır. Halkımız sağduyulu davranmalı ve oyuna gelmemelidir” dedi.

 

“HERKES KULLANDIĞI DİLE, ÜSLUBA DİKKAT ETMELİ”

 

Ülkeyi yönetenlerin Ekonomik Kurtuluş Savaşı tabirlerini kullanmasının toplumda tepkiyle karşılandığını da kaydeden Başkan Demir, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu süreçte herkes kullandığı dile, üsluba dikkat etmelidir. Tahrik edici, alaycı ifadeler kullanmaktan vazgeçmeliler. Ekonomik kurtuluş savaşı, diğer ülkelerde enflasyon şu kadar oldu, biz iyiyiz gibi söylemler, zaten zor durumda olan halkı tahrik etmektedir. Halkımız da bu oyunlara alet olmamalı. Birileri toplumda kargaşa çıkarmak istiyor. Çıkacak kargaşa mevcut yönetim dışında kimseye bir fayda sağlamaz. Bu nedenle sağduyuyu elden bırakmayalım, sokaklara çıkmayalım. Çözüm sandıkta, erken seçime gidilmelidir”

 

Haber / Erdal AYDIN