​Köy ziyaretleri devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin 'İşimiz Saha, Gücümüz Saha' talimatı üzerine yurt genelinde olduğu gibi Kırklareli'nde de başlatılan köy ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Peh

GÜNDEM 25.11.2021 14:27:00 0
​Köy ziyaretleri devam ediyor

Ziyarette Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleme modeli,hayvan hastalıkları ve zararlılar, DİTAPKırsal Kalkınma Desteklemeleri, tarım sigortaları, sertifikalı tohum kullanımı, bilinçli sulama ve sulamanın önemi, gübreleme konuları hakkında bilgi verilerek, çiftçilerin sorun ve talepleri dinlendi.

 

DİĞER KÖYLERDE DEVAM EDECEK

 

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Üreticilerin yaşadığı sorunları yerinde dinleme ve sorunlarına çözüm sunma anlayışından hareketle ziyaretlerimiz bütün köylerimizde devam edecektir” denildi.

 

İŞİMİZ SAHA, GÜCÜMÜZ SAHA HAREKETİ NEDİR?

 

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, "Nasıl ben makamdan daha çok sahadaysam, tarladaysam, meradaysam, seradaysam, ağıldaysam, ormandaysam, şantiyedeysem; benim amirim de memurum da işçim de mühendisim de daima sahada olacak! Bugün sahada olacağız.Yarın, bugünden daha çok sahada olacağız! Görevimizin gereği de budur, vatandaşımızın bizden beklentisi de budur. Altını çize çize söylüyorum: "İşimiz Saha, Gücümüz Saha!” diyerek, hareketi başlatmıştı.

 

Haber / Buse SERİN