Yüksel, okul müdürleri ile bir araya geldi

Süleymanpaşa'daki lise ve ortaokul müdürleri ve müdür yardımcıları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, okulların ihtiyaçları ve okullarda yapılması planlanan projelerle ilgili fi

GÜNDEM 22.10.2021 16:41:00 0
Yüksel, okul müdürleri ile bir araya geldi

Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde Süleymanpaşa Belediyesi’nin açtığı Paşa Kafe’de Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda Başkan Yüksel’e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve Birim Müdürü Suat Durmaz da eşlik etti.

 

15 BİN ÖĞRENCİ HER ANLAMDA FAYDALANABİLECEK

 

Başkan Yüksel, okul idarecilerinin dile getirdiği taleplerle birlikte okulların eksikleri ve ihtiyaçlarını not ederek en kısa sürede giderilmeleri talimatını verdi. Öğrencilerin okul hayatlarının yanı sıra sosyalleşebilecekleri, spor ve sanatla iç içe bir eğitim dönemi geçirebilmeleri için hazırlıklar yaptıklarını kaydeden Cüneyt Yüksel, bunun yanı sıra Ata Tepe Gençlik Merkezi projesi ile 15 bin öğrencinin her anlamda yararlanabileceği bir kompleksi şehre kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞEN HER NEYSE YERİNE GETİRİYORUZ”

 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda, okul yöneticilerinin taleplerini dinleyerek, okulların ihtiyaçlarını ve eksiklerini değerlendirdiklerini kaydeden Yüksel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerinin yanında sportif ve sanatsal faaliyetlerle de kendilerini geliştirmelerini, geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin donanımlı bir şekilde okullarından mezun olmalarını arzuluyoruz. Bu açıdan, Süleymanpaşa’mızdaki okullarımızın her türlü talebini ciddiyetle ele alıyor ve üzerimize düşen neyse yerine getirmeye gayret ediyoruz. Toplantımızın öğrencilerimize, okullarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN