Optimed Hastanesi'nden Uyku Teknisyenliği Eğitimi

Optimed Hastanesi'nde Uyku Teknisyenliği Eğitimi düzenlendi. Eğitime, civardaki kurum ve kuruluşlardan uyku ve uyku hastalıklarıyla ilgili alanında uzman birçok katılımcı katıldı.

GÜNDEM 19.10.2021 16:21:00 0
Optimed Hastanesi

Optimed Hastanesi Uyku Laboratuvarı bölümünde uyku ile ilgili hastalıkların doğru teşhis ve tedavisinde başarılı bir grafik yakalayan Nöroloji Uzmanı Dr. Nurdoğan Yavuz ve Uyku Teknisyenleri Ebru Karabay ve Medine Bayrak ev sahipliğinde Uyku Teknisyenliği Eğitimi düzenlendi.

 

 

UYKU TEKNİSYENLİĞİ ANLATILDI

 

Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Tekirdağ Yaşam Hastanesi ve İrmet Hospital başta olmak üzere civardaki birçok sağlık kurum ve kuruluşundan uyku teknisyeni, teknikeri ve eğitmenin katıldığı etkinlikte uyku teknisyenliği konusunda bilgiler paylaşıldı. Ev sahibi Nöroloji Uzmanı Dr. Nurdoğan Yavuz’un yanı sıra Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Doç. Dr. Levent Cem Mutlu, Uz. Dr. Yeliz Tosun ve Uz. Dr. Nur Türkmen’in konuşmacı olarak bulunduğu; normal uyku, uyku hastalıkları, uyku tetkiki (polisomnografi) ve endikasyonları konusunda renkli içeriklerin yer aldığı söyleşide, hastanın uyku laboratuvarı için hazırlanması işlemi de uygulamalı olarak katılımcılara gösterildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ