Satranç Turnuvasının şampiyonları belli oldu

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'nün düzenlediği Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu. Toplam 49 spor

GÜNDEM 18.10.2021 15:48:00 0
Satranç Turnuvasının şampiyonları belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nın kazananları belli oldu.

 

İKİ KATEGORİDE YAPILDI

 

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 16-17 Ekim tarihlerinde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’na A Kategorisi’nde 12 sporcu mücadele ederken, oynanan müsabakalar sonucunda Şahin Ergin şampiyon olurken, ikinciliği Yağız Efe Deniz ve üçüncülüğü Uygar Duruçay elde etti. 32 sporcunun mücadele ettiği B Kategorisi’nde ise şampiyonluğa Cengizhan Gecegezen ulaşırken, ikinciliği Zümral Yazıcı, üçüncülüğü ise Fahrettin Yılmaz elde etti.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri CHP’li Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından verilirken, A Kategorisi’nde 1’inci olan sporcuya yarım altın, 2’nciye çeyrek altın ve 3’üncüye de gram altın, B Kategorisi’nde ise 1’inciye çeyrek altın, 2’nciye gram altın ve 3’üncüye de yarım gram Altın hediye edildi. Turnuvada görev yapan Çerkezköy İlçe Satranç Temsilcisi Ömür Çelik ve Hakemler Rojhat Kayran, Remzi Yakut ve Selçuk Özcan’a da Belediye Meclis Üyesi Bulut Becerik tarafından plaket takdim edildi.

 

Haber / Buse SERİN