Başkan Akay, şampiyon sporcuları ağırladı

Adana'da düzenlenen Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü başarıyla temsil eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını altın ile

GÜNDEM 13.10.2021 17:58:00 0
Başkan Akay, şampiyon sporcuları ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ile sporcular Murat Kıroğlu ve Alperen Doğan’ı makamında ağırladı.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

 

Adana Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda düzenlenen ve 573 sporcunun katılımı ile yapılan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nda Erkekler Kata ve Kumite müsabakalarında sporcu Murat Kıroğlu’nun 43-49 Yaş Kata dalında Türkiye Şampiyonu olduğunu kaydeden Şahin Yılmaz, “Ayrıca bir diğer sporcumuz Alperen Doğan da +84 Kilo Kumite dalında Türkiye 3’üncüsü oldu” ifadelerini kullandı.

 

ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Belediye Başkanı Vahap Akay da, “43-49 Yaş Kata dalında Türkiye Şampiyonu olan Murat Kıroğlu ve +84 Kilo Kumite dalında Türkiye 3’üncüsü olan Alperen Doğan, kentimizi başarıyla temsil ettiler. Sporcularımız bizlere büyük gurur yaşattılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Akay ayrıca, iki sporcuyu başarılarından dolayı altın ile ödüllendirdi.  

 

Haber / Buse SERİN