Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler

Çerkezköy'de uzun yıllar Adres Kafe'nin işletmeciliğini yapan, geçtiğimiz yıllarda da Öztrak Caddesi'nde HK Bistro Kafe'yi açan Hasan Koç, dünya mutfağının yer aldığı HK B

GÜNDEM 27.09.2021 19:41:00 0
Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler

İşletmeci Hasan Koç ve İşletme Müdürü Öznur Koç, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecileri kahvaltıda ağırlayan Hasan Koç ve Öznur Koç, yeni işletmeleri hakkında gazetecilere bilgi verdi. İşletmenin 300 kişi kapasiteli olduğunu belirten Öznur Koç, “Dünya mutfağına hakimiz. Dünya mutfağından yöresel tatlarla, sıcak – soğuk, alkollü alkolsüz içeceklerle müşterilerimizi ağırlıyoruz. Ayrıca HK Bistro olarak modern, rahat ve ferah dizaynlarıyla bölgeye yeni bir soluk kazandırdık” dedi.

 

 

“DÜNYA MUTFAĞINA HAKİMİZ”

 

İşletmede toplantılar ve organizasyonlar için toplantı salonunun da bulunduğunu ifade eden Koç, cumartesi günleri de DJ performansı eşliğinde 80’ler, 90’lar gecesi düzenleyeceklerini ifade etti. İşletmede bebek bakım odası ve çocuklar için oyun alanının da yer alacağını ifade eden “Hafta sonu kahvaltılarında özellikle çocuk oyun alanı için çok talep var. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Maç yayını da yapıyoruz” dedi. Dünya mutfağına hakim olduklarını söyleyen Koç, “Cumartesi Pazar serpme kahvaltımız var. Hafta içi gelen olursa onu da alıyoruz. Zaten dünya mutfağına hakimiz. Menümüz çok geniş. Alkol kokteyli konusunda da bayağı zenginiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU