Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı'na atanan ve 11 Eylül'de Çerkezköy'deki görevine başlayan Kaymakam Murat Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

GÜNDEM 22.09.2021 09:32:00 0
Kaymakam Duru

Önceki gün de Türk Büro - Sen Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Gürel, Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Altan Eren ve Çerkezköy Temsilcisi Faruk Kocaman, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru, sendika başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

MUHLİS YAVUZ’DAN KAYMAKAM DURU’YA ZİYARET

 

2009-2019 yılları arasında Demirköy’de 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan Muhlis Yavuz da Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Duru’nun 2013-2014 tarihleri arasında Kırklareli- Vize İlçesinde görev yaptığı dönemde Demirköy Kaymakamlığına vekaleti sırasında Demirköy Belediye Başkanlığı yapan, şuanda ise MHP Demirköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Muhlis Yavuz, Kaymakam Murat Duru’ya yeni görev yerinde başarılar diledi. Şehit Gazi Birlik Sendikası Genel Başkanı Adem Yetkin, Tekirdağ İl Başkanı Tansel Yıldız ve Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Zehra Mutlu da Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ