Kaymakam Duru'ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile Çerkezköy Kaymakamlığı görevine atanan ve 11 Eylül'de Çerkezköy'deki görevine ba

GÜNDEM 17.09.2021 19:08:00 0
Kaymakam Duru

Önceki gün de Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


TEŞEKKÜR ETTİ


Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ziyaretlerinden dolayı Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün’e teşekkür etti. 


HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ


Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da partililerle birlikte Kaymakam Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Murat Duru, ziyaretlerinden dolayı Demircan ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, Demircan da Kaymakam Duru’nun yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek kendisine başarılar diledi.

 
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU