Darısı bizim milletvekillerinin başına

Aydın, Muğla ve Marmaris başta olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlara müdahale tek millet iki devlet olan can Azerbaycan'dan gelirken, sempatik kişiliğiyle ve mili duruşuyla Azerbaycan halkÄ

GÜNDEM 3.08.2021 11:50:00 0
Darısı bizim milletvekillerinin başına

Paşayeva, Ege’deki yangınlar gerekçesiyle maaşını Türk Kızılayı’na bağışlayarak Türk Milletinin gönlünde bir kez daha taht kurdu. Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Türkiye’de yangından zarar görenlerin yaralarının sarılması ve yanan yerlerin yeniden ağaçlandırılması için milletvekili maaşını Kızılay vasıtasıyla Türkiye’ye gönderirken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunan 550 milletvekilinin benzer bir davranışa örnek teşkil edip etmeyeceği ise Türk kamuoyunda merak edilen konuların başında yer aldı.

 

PAŞAYEVA’DAN ANLAMLI BAĞIŞ KADAR ANLAMLI MESAJ

 

Yaptığı bağışa ilişkin açıklamada bulunan Paşayeva, “Yangından zarar görmüş bölgelere destek için bir aylık maaşımın önemli bir hissesini Türk Kızılay'a gönderdim. Yangından zarar çekmiş insanlarımız bizim kardeşimizdir ve hepimiz gücümüzün yettiği kadar onların yanında olmalıyız. Dünyanın her yerinde yaşayan kardeşlerimizi, tüm düşmanlara Türk milletinin birliğini göstermeye çağırıyorum. Yanındayız Türkiye’m! TEMA Vakfı üzerinden 500, OGEM-VAK Vakfı üzerinden 100 fidan bağışında bulunarak, küçük de olsa desteğimizi ifade ettik. Bütün dostlarımı, Türk dünyası evlatlarını, Türkiye’mizin yanında olmağa ve desteğe çağırıyorum” mesajını verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ