Helvacıoğlu: Rasim Ergene Caddemiz hayat bulacak 

Keşan eski Belediye Başkanı Rasim Ergene'nin ismini taşıyan caddede Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen yol ve kaldırım yapım çalışmalarını inceleyen Keşan B

GÜNDEM 2.08.2021 17:24:00 0
Helvacıoğlu: Rasim Ergene Caddemiz hayat bulacak 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Rasim Ergene Caddesi üzerinde devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Helvacıoğlu’na açıklamasında Belediye Başkan Yardımcıları; Yakup Balcı, Tahir Özçınar ve Ali Ünal ile Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç, teknik personel Ali Caner Serbes ile Pelin Sençper Biçer de eşlik etti.

 

“ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM”

 

Geçtiğimiz dönem belediye başkanlarından Rasim Ergene’nin ismini taşıyan caddede yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başladıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “Rasim Ergene ismine yakışır bir cadde yapıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Modern yollar yapıyoruz. Eylül ayında görevimizin 30’uncu ayına giriyoruz. Başlattığımız yol ve kaldırım hareketi bugün 30’uncu kilometresindeyiz. Her ay 1 kilometre yol yapıyoruz.  Rasim Ergene Caddemiz için kolları sıvadık. 2 kilometre uzunluğunda olan caddemizi asfalt kaplama yapacağız. Ayrıca Millet Caddemiz ve Necati İşcan Caddemizi de yapacağız. Yol çalışmamızın yanında 8 bin metrekarelik kaldırım çalışması ile birlikte yolumuzun bir kısmını refüj ile ayıracağız. Yol boyunca duraklama cepleri, ağaçlandırma çalışmaları, aydınlatmalar, şehir mobilyaları ile caddemiz hayat bulacak. Biz Keşan için dertlendik. Çalışmalara tam gaz devam. Caddemiz hayat bulacak.” şeklinde konuştu.

 

“BU GÜZEL YOLLARDA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

 

Rasim Ergene Caddesi’nin yeni yüzüyle örnek bir cadde olacağını kaydeden Helvacıoğlu, “Keşan’ımızın gelecek yıllarını düşünerek yaptığımız çalışmaları her gün daha da arttırarak sürdürüyoruz. Keşan’ımızdaki her bozuk yolu belirli program dahilinde yaparak halkımıza kazandırmayı hedefliyoruz. Keşan’ımızın öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteriyoruz. 2021 yılında yol ve kaldırım seferberliğimiz devam ediyor. Ne dedik; “Bu güzel yollarda hep birlikte yürüyeceğiz.” Allah yolumuzu açık etsin Keşan’ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT