İtfaiye ekipleri Milas'a uğurlandı

Edirne Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri, orman yangınlarının devam ettiği Muğla-Milas'a destek olabilmek için araçlarıyla yola çıktı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Umut ediyoruz ve d

GÜNDEM 2.08.2021 14:24:00 0
İtfaiye ekipleri Milas

Yaklaşık bir haftadır ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınları yüreklerimizi de yakarken, yangın bölgelerine destek için yurdun birçok yerinden ekipler yönlendirildi.

 

“BÖLGEDEKİ BAŞKANLARIMIZLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ”

 

Edirne Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri, orman yangınlarının devam ettiği Muğla-Milas’a destek olabilmek için araçlarıyla yola çıktı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yanan orman, yanan ağaç, yanan kuş, börtü-böcek, canlılar. Hepimiz çok üzgünüz. Edirne Belediyesi olarak, ilk günden bu yana bölgedeki başkanlarımızla sürekli iletişim halindeyiz.  Bir taraftan Antalya Manavgat’a yardım için kampanyamız devam ediyor. Daha önce Arhavi ve Fındıklı’ya göndermiş olduğumuz yardımları bu kez de diğer beldelerimiz, diğer yörelerimiz için gönderiyoruz. Yine bu kapsamda destek için Muğla Milas’a itfaiye ekiplerimiz, araçlarıyla beraber yola çıktılar. Umut ediyoruz ve diliyoruz ki bu yangınlar bir an önce sona erer ve ülkemizi yeniden tıpkı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi el birliğiyle ayağa kaldırır, toparlarız. Geçmiş olsun Türkiye’m” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA