CHP'de bayrak değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, görevi Emel Şencan'a devretti. Özel nedenlerden dolayı görevi bırakan İkizoğlu'nun yerine atanan Ş

GÜNDEM 28.07.2021 17:38:00 0
CHP

3 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Gülşah İkizoğlu, dün parti binasında düzenlenen törenle görevi Emel Şencan’a devretti. Emel Şencan başkanlığındaki yeni kadın kolları yönetiminde de Derya Anaç, Şadiye İşcan, Aysun Gülen, Azize Arslantürk, Bilgay Korkmaz, Dilek Tezgel, Gülşah Bağbek, Meral Güvenç, Neriman Bayram, Serap Üstün, Revasiye Altıntaş, Emine Karaca, Neslihan Özmen, Meral Deniz, Nurdan Engin, Selen Biçen, Selda Kocabaş, Banu Çelebi, Devrim Çaylak, Elif Gök yer aldı. Devir teslim töreninde konuşan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, partiye verdiği emeklerden dolayı Gülşah İkizoğlu’na teşekkür ederken, Emel Şencan’a da görevinde başarılar diledi.

 

“HEP BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ”

 

Bundan sonra hep birlikte yol alacaklarını söyleyen Dönmez, “Geçmişte biliyorsunuz kadın kollarımızın, örgütümüzün desteğiyle nasıl başarılı çalışmalara imza attıysak bundan sonrada hep birlikte inanıyoruz ki başarılı çalışmalara imza atacağız. Buna yürekten inanıyoruz” dedi. Görevi devralan Emel Şencan da “Partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Cumhuriyet Halk Partisinin esas düşünce ve dileği vatandaşları her türlü ayrılıktan korumak, onları, kendileri ve büyük Türk ulusu için faydalı kılmaktır’ sözlerini esas alarak yolumuza devam etmekteyiz. Ve Atatürk düşünce ve inkılaplarına sonuna kadar sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” dedi.

 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kadın üyesinin, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın da üyesi olduğunu ifade eden Şencan, “Küçük birikimler büyük patlamalara, damlalar sellere sebep olabilir. Halkımızda artık patlama noktasındadır. Bizler halkımızın yanında olarak seli oluşturacağız. Cumhuriyet Halk Partisinin çatısı altında bir araya gelerek sinerjik bir iletişim oluşturduğumuzda büyük bir güce sahip olacağız ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız” dedi.

 

“HER ZAMAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÜYESİYİM”

 

2018 yılı Eylül ayından bu yana görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını söyleyen Gülşan İkizoğlu da “Her zaman üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum partimin bir neferi olarak yoluma devam edeceğim. Kadın kolları başkanlığı görevinden ayrılmam, partiden ayrılmam anlamına gelmemektedir. Ben her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyesiyim. Ve hiç kimsenin şüphesi olmasın ki desteğimi her zaman vereceğim ve yanlarından olacağım” dedi.

 

Haber / Buse SERİN