Bulvarda Şenlik Var

Kapaklı Belediyesi tarafından 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde Pınar Bulvarı'nda 'Bulvarda Şenlik Var' etkinliği düzenlenecek. Canlı müzik dinletisi, animasyon gösterileri, dart ve hedef vurma oyunu,

GÜNDEM 28.07.2021 16:04:00 0
Bulvarda Şenlik Var

Kapaklı Belediyesi tarafından 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde ‘Sokakta Şenlik Var’ etkinliği düzenlenecek. Bu yıl ilki düzenlenecek olan etkinliğin programı da belli oldu.  31 Temmuz cumartesi günü saat 15.00 ve 17.00 arasında bubble show, jonglör, tek teker bisiklet, akrobasi denge gösterisi, ateş Show gösterisinin düzenleneceği etkinlikte, saat 16.00’dan itibaren dart ve hedef burma oyunu, saat 18.30’da boks gösterisi gibi etkinlikler düzenlenecek. Yaşar Doğu Caddesi girişinde yapılacak olan açılışın ardından belediye meydanına kadar Gencer Savaş Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü yapılacak. Halk oyunları gösterisinin ardından ilk gün etkinlikleri, Gencer Savaş Bando Gösterisi ile sona erecek.

 

EMRAH MELOĞLU SAHNE ALACAK

 

1 Ağustos Pazar günü de bubble show, jonglör, tek teker bisiklet, akrobasi denge gösterisi, ateş Show ile dart ve hedef vurma oyununun ardından saat 15.30’da sünnet çocukları ile birlikte Eski Belediye Meydanı’nda toplu fotoğraf çekimi yapılacak. Saat 17.00’da okunacak mevlid-i şerifin ardından konvoy düzenlenecek.  Boks gösterisi, halk oyunları gösterisi, gitar kursu kursiyerlerinin müzik dinletisinin ardından saat 21.30’da sanatçı Emrah Meloğlu sahne alacak. Emrah Meloğlu konserinin ardından sünnet çocukları için kına gecesi düzenlenecek. Gecenin finali ise dilek feneri ile yapılacak. Ayrıca 2 gün boyunca palyaçolar, maskotlar, tahta bacak animasyon gösterilerinin yanı sıra canlı müzik dinletileri sunulacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU