Başkan Yurdakul'dan hayırlı olsun ziyaretleri

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun ve Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez'e h

GÜNDEM 28.07.2021 15:58:00 0
Başkan Yurdakul

Bugün saat 10.30’da Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun’u ziyaret eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a ziyaretinde Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük ve Ersin Kaçar da eşlik etti. Seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun’u tebrik eden Başkan Yurdakul, kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durgun da, Başkan Yurdakul ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte saat 11.00’da da Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dönmez’i seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildiği için tebrik eden Yurdakul, çalışmalarında başarılar diledi. Dönmez de, gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

Haber / Yener AKBABA