Sokak hayvanı geçici bakımevi izni verildi

Marmaraereğlisi'nde sahipsiz sokak hayvanlarının tedavisi, kısırlaştırılması, işaretlenip tekrar alındığı ortama bırakılması için Sokak Hayvanı Geçici Bakımevi izni verildi.  Böyl

GÜNDEM 27.07.2021 13:41:00 0
Sokak hayvanı geçici bakımevi izni verildi

Tarım ve Orman Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İl Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanarak gönderilen sokak hayvanları geçici bakımevi ruhsatını Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdür Vekili Cüneyt Emre Salt’tan alan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Can dostlarımızın bakımevi resmi olarak onaylanmıştır. Sokak hayvanlarımızın sağlık ve refah şartlarının iyileştirilmesi, ilçemizde hayvan sevgisinin artırılması ve çocuklara hayvan sevgisinin genç yaşlarda kazandırılması kurumumuz faaliyetleri arasında her zaman öncelikli olarak yer alacaktır” dedi.

 

SAYISI 8’E YÜKSELDİ

 

Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada da “Sahipsiz Sokak Hayvanlarının tedavisi, kısırlaştırılması, işaretlenip tekrar alındığı ortama bırakılması için Sokak Hayvanı Geçici Bakımevi izni verilmiştir. İlimizde Belediyelere ait Sokak Hayvanı Geçici Bakımevi sayısı 8’e yükselmiştir” denildi.

 

Haber / Erdal AYDIN