Cumhuriyet Caddesi asfaltlanıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda Kızılpınar'da startı verilen sıcak asfalt çalışmaları, Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi'nin ardından Veliköy Mahallesiâ€

GÜNDEM 26.07.2021 18:33:00 0
Cumhuriyet Caddesi asfaltlanıyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Akay, bu yıl içerisinde yaklaşık 204 bin metrekarelik bir yol ağını sıcak asfalt ile kaplayacaklarını söyledi.

 

“11 BİN METREKARELİK YOL AĞINI ASFALTLAYACAĞIZ”

 

Kızılpınar’da startı verdikleri sıcak asfalt çalışmalarına Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi’nin ardından Veliköy Mahallesi’nde devam ettiklerini söyleyen Akay, “Veliköy Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Burada 6 bin 600 metrekarelik yol ağı sıcak asfalt ile kaplandı. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız Veliköy Mahallemizde Cumhuriyet Caddemizde devam ediyor. Burada da 11 bin metrekarelik yol ağını asfaltlayacağız” dedi.

 

17 MİLYON TL’LİK YATIRIM

 

2021 yılı içerisinde Çerkezköy genelinde tespit ettikleri yaklaşık 90 cadde ve sokakta yaklaşık 17 milyon TL’lik bir asfalt yatırımı yapacaklarını kaydeden Akay, toplamda 204 bin 691 metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacaklarını dile getirdi.

 

Haber / Buse SERİN