Çerkezköy'e polis ataması

Çerkezköy'de artan nüfusla birlikte asayiş olayları da artış gösterirken, polis eksiği nihayet siyasilerin de gündeminde yer aldı. Türkiye genelinde toplam 21 bin 526 personelin atama ve yer değiştirme iÅ

GÜNDEM 4.07.2021 17:21:00 0
Çerkezköy

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy’e yapılan atamalar ile ilgili bilgi verdi.

 

ÇERKEZKÖY’E 100 BİN POLİS ATANDI

 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı genel atama çalışmaları çerçevesinde toplam 21 bin 526 personelin atama ve yer değiştirme işlemlerinin yapıldığını belirten Çetintaş, “Bu kapsamda Çerkezköy’de de 100 polisin ataması yapıldı. Yaklaşık 200 bin nüfusun yaşadığı Çerkezköy’e de 100 polisin ataması gerçekleşti. Ankara’ya yapılan ziyaretler ve girişimler sonucunda Çerkezköy’e polis ataması gerçekleşti. Tüm Çerkezköylülere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çerkezköy’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz. Şehir hepimizin, güvenliğimiz ve daha huzurlu bir ortam için hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

“GÜNLÜK 4 BİN HASTA TEDAVİ OLUYOR”

 

İlçeye yapılan doktor atamaları hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Çetintaş, “Kısa süre içerisinde doktorlarımız da göreve başlayacak. Çerkezköy’de günlük 4 bin hasta tedavi oluyor. Gerçekten bu çok yüksek bir rakam. Çerkezköy’ün yanı sıra bölgeden de birçok hastanın tedavi amaçlı Çerkezköy’e geldiğini de biliyoruz. Bu kapsamda gözlemlerimizi yetkililere ilettik ve konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Yakın zamanda ataması gerçekleştirilen doktorlarımız göreve başlayacak” şeklinde konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY’DE CİDDİ BİR POLİS EKSİĞİMİZ VARDI”

 

Çetintaş, “Çerkezköy, her yıl aldığı göç ile birlikte büyüyor. Güvenlik güçlerimiz gece-gündüz vatandaşlarımızın huzuru ve asayişi için nöbet tutuyor. Çerkezköy’de ciddi bir polis eksiğimiz vardı. Konuyla ilgili Ankara ziyaretlerimizde durumu yetkililere, bakanlıklara ilettik. Durum değerlendirmesi yapıldı ve son yapılan atama ile birlikte Çerkezköy’de 100 polis ataması yapıldı. Kısa süre içerisinde göreve başlayacaklar. Tüm Çerkezköylülerimize hayırlı olsun. Çerkezköy’ümüze her zaman ilgiyi gösteren başta Meclis Başkanımız sayın Mustafa Şentop hocamıza, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e, İl Başkanımız sayın Mestan Özcan’a, sorunlarımızı dinleyerek takip eden yetkililere, ilgililere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN