Belediye araç filosunu büyütüyor

İlçede daha hızlı faaliyet gösterebilmek amacıyla araç filosunu genişleten Marmaraereğlisi Belediyesi, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hibe edilen tekneyi de filosuna dahil etti.

GÜNDEM 27.06.2021 12:15:00 0
Belediye araç filosunu büyütüyor

Marmaraereğlisi İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Marmaraereğlisi Belediyesi’ne kullanılmak üzere bir adet tekne hibe edildi. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata tarafından teslim alınan tekne aslına uygun bir restore edilerek Marmara Denizi’ne indirildi.

 

MARMARA DENİZİ’NE İNDİRİLDİ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hikmet Ata, Marmaraereğlisi Belediyesi’nin sosyal faaliyetlerinde, kullanılması amacıyla tekneyi teslim aldıklarını ifade ederek “Belediyemizin hizmet filosunu hem karada hem denizde genişletiyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek adına bütün imkanlarımızı kullanıyoruz. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanlığımıza teslim edilen Teknemizin restorasyonunu sağladık ve Marmara Denizi’ne indirdik” dedi.

 

 

SOSYAL FAALİYETLERDE KULLANILACAK

 

Tekneyi sosyal faaliyetlerde kullanmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Ata, “Nikah merasimi, dalış eğitimi, tekne gezisi gibi birçok alanda değerlendirilebilir” dedi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür eden Ata, teknenin Marmaraereğlisi halkına hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Hüdaverdi MALİT