Babalar ve çocukları doğada

Çerkezköy Belediyesi, Babalar Günü dolayısıyla 'Babalar ve Çocukları Doğada' temalı doğa yürüyüşü düzenledi. Kırklareli'nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Ha

GÜNDEM 20.06.2021 16:16:00 0
Babalar ve çocukları doğada

Çerkezköy Belediyesi tarafından pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü dolayısıyla “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenlendi.

 

MERT GÖLÜ’NDE SONA ERDİ

 

Cumartesi günü düzenlenen doğa yürüyüşü Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlarken, yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erdi. Katılımcılar, yeşilin değişik tonlarının birbirine karıştığı, özellikle nilüferleriyle ziyaretçilerini büyüleyen ve görsel bir şölen sunan gölün çevresinde bol bol fotoğraf çekindi.

 

 

“FARKLI ORGANİZASYONLAR DÜZENLİYORUZ”

 

Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyelerinin de katıldığı yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini ifade ederek “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz” dedi.

 

 

“DOĞANIN GÜZELLİKLERİNİ KEŞFETTİLER”

 

Bu kapsamda ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı doğa yürüyüşü etkinliği de düzenlediklerini söyleyen Akay, doğa yürüyüşünde vatandaşların tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfettiğini belirterek “Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşüne katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN