Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

İstanbul Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra yükseköğrenim için gittiği ABD'nin New York kentinde evinde ölü bulunan ve banyoda düşüp başını ça

GÜNDEM 18.06.2021 16:25:00 0
Dualarla sonsuzluğa uğurlandı

İstanbul'da Beykent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve yüksek öğrenim için ABD’nin New York kentine giden Gülperi Türker (24), kaldığı evin banyosunda arkadaşları tarafından ölü olarak bulundu. Epilepsi hastalığı olduğu öğrenilen Türker’in yapılan ön otopsisinde banyoda düşüp, başına taşa çarpması sonucu iç kanamaya bağlı olarak hayatını kaybettiği belirlendi.

 

ŞARKÖY’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Dursun ve Gülhan Türker çifti, uçakla İstanbul'a getirilen kızlarının cenazesini alarak memleketleri Şarköy’e getirdi. İstiklal Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınması sırasında gözyaşlarına boğulan anne Gülhan ile baba Dursun Türker’i yakınları teselli etmeye çalışırken, Gülperi Türker, öğle namazına müteakip Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında gözyaşları ve dualarla sonsuzluğa uğurlandı.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ