5 bin firmaya indirimli elektrik desteği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve Coorbiz firması arasında firmaların indirimli elektrik hizmetlerinden uygun bir şekilde yararlanmasını sağlayan protokol imzalandı. Protokol ile Çerkezköy TSO üyesi olan 5 bi

GÜNDEM 14.06.2021 16:23:00 0
5 bin firmaya indirimli elektrik desteği

Çerkezköy TSOda düzenlenen imza törenine; Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri ile Coorbiz yönetim ekibi katıldı. Protokol ile Çerkezköy TSO üyesi olan 5 bini aşkın firmanın indirimli elektrik ürününden yararlanması hedefleniyor.

 

“VERİMLİ BİR İŞ BİRLİĞİNE İMZA ATTIK”

 

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Kozuva, imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Firmalarımızın en büyük maliyet kalemlerinden birisi olan elektrik ürünü için Coorbiz ile verimli bir iş birliğine imza attık. Kendilerine teşekkür ediyoruz”

 

“BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”

 

Coorbiz Genel Müdürü Koray Akhan da, "Coorbizin iş ortaklarının ürün ve hizmetlerinden tüm Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası firmalarının da faydalanabilmesi birinci önceliğimiz. Bunun için Çerkezköy bölge ekibimiz ile elimizden gelen desteği göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN