2 bin 180 adet anahtarlık teslim edildi

Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan HES kodlu anahtarlık dağıtımı devam ediyor. Ücretsiz anahtarlık kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların başvurularını www.kapakli.bel.tr adresinden online

GÜNDEM 14.06.2021 14:16:00 0
2 bin 180 adet anahtarlık teslim edildi

Kapaklı Belediyesi, “HES Kodunu Yolla, Anahtarlığını Al” kampanyası kapsamında Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden verilen süresiz HES kodunu ve ismini gönderen vatandaşlara HES kodlarını karekodlu şekilde anahtarlıkla hediye ediyor.

 

YOĞUNLUĞUN DA ÖNÜNE GEÇİLİYOR

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, uygulamanın hem önlem hem de kolaylık amaçlı olduğunu belirterek, “HES kodunu bizlere ileten tüm vatandaşlarımıza isminin yazılı olduğu ve HES kodunun karekoda dönüştürülmüş şekliyle anahtarlık hediye ediyoruz. Bu uygulama ile hayatın birçok alanında kullanma zorunluluğu olan HES kodunun kullanma zorunluluğu olan alanlarda pratik bir şekilde kullanılması için oldukça kolaylık olduğunu düşünüyorum” dedi. Çetin, bu kolaylıkla aynı zamanda HES kodu ibraz etme sırasında oluşabilecek yoğunluğun da önüne geçilmiş olacağını dile getirdi.

 

 

ONLİNE BAŞVURU YAPILABİLİYOR

 

Kampanyanın başladığı günden bugüne kadar toplam 3 bin 284 anahtarlık başvurusu aldıklarını ve bunların 2 bin 180 adedini teslim ettiklerini belirten Çetin, ücretsiz anahtarlık kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların www.kapakli.bel.tr adresinden online olarak başvuru yapabileceğini kaydetti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU