Orion Kavşağı'na bin ton aşınma asfaltı serildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'nun yoğun güzergâhlarından biri olan Orion Kavşağı'nda bakım ve düzenleme çalışması yaptı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiple

GÜNDEM 14.06.2021 12:03:00 0
Orion Kavşağı

Ekipler, trafikte yaşanabilecek aksaklıkları göz önünde bulundurarak bakım ve düzenleme çalışmasını sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazar gününde yaptı.

 

ÇİÇEK EKİMİ DE YAPILDI

 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından tamamlanması planlanan çalışmaların ardından Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yatay ve düşey işaretlemelerin montajı ve yol çizgileri yapılacak. Bölgede ayrıca Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler peyzaj düzenlemesi ve çiçek ekimi de gerçekleştirdi.

 

 

“ÇALIŞMALARA HIZ VERECEĞİZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde yol yapım çalışmalarımızda önemli mesafe kat ettik. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, 2021 yılı faaliyet programımız kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak önümüzdeki süreçte yol yapım ve onarım çalışmalarına hız vereceğiz. Bugün de Orion Kavşağı düzenleme çalışmamamızın son aşaması olan aşınma asfaltı serimi gerçekleştirdik. Yapılan çalışmanın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN