Başkan Albayrak'tan Hayrabolu çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabah mesaisine Hayrabolu'da başladı. Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet Binası'nda mesaisine başlayan Albayrak, TESKİ Yönetim Kurul

GÜNDEM 25.05.2021 15:14:00 0
Başkan Albayrak

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Hayrabolu’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

 

Hayrabolu’da devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımları inceleyen Başkan Albayrak, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti. Daha sonra Etüt Projeler Dairesi Başkanlığı’nın Yatırım Planları Toplantısı’na başkanlık eden Albayrak, “Kaliteli hizmet anlayışıyla mavi gözlü kentimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

BAŞOL’U VE İRTEM’İ ZİYARET ETTİ

 

Toplantının ardından Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol’u ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, “İlçemizin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra Hayrabolu eski Belediye Başkanı Hasan İrtem’i, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İrtem Tarım Makinaları ofisinde ziyaret eden Albayrak, sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

 

TESKİ YÖNETİM KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Ziyaretlerinin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet Binası’nda TESKİ Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Kadir Albayrak, “Geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğumuz Genel Kurul ile ilgili değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizde yapım çalışmaları devam eden ve planlanan yatırımlarımızı ayrıca toplantımızda ele aldık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN